Crostini di Fegato

300 gr Fegato di Agnello, 1 cipolla grande o due piccole, 1/2 bicchiere di aceto bianco, una manciata di capperi, due acciughe, sale, pepe, prezzemolo, pane casereccio a fette.

Soffriggere le cipolle tritate in un po d'olio, aggiungere il fegato e cuocere. Aggiungere l'aceto e cuocere a fiamma viva, lasciando un po di sughetto. Regolare di sale e pepe.

Tritare il fegato e le cipolle con i capperi e l'acciuga, rimettere in padella e riscaldare il tutto.

Servire sul pane tostato cosparsi di prezzemolo.


300gr lamb liver, 1 big onion or 2 small ones, 1/2 glass white vinegar, 2 anchoves, capers in brine, salt, pepper, fresh parsley, slices of italian style bread.

Sweat the onions in some olive oil, add the liver and cook for 10 minutes or until the juices are evaporated. Add the white vinager, salt and pepper and cook for another ten minutes or so, until the vinager is absorbed, but there is till some moist in the pan.
Chop the liver and onions with 2 tbsp of capers, two anchoves and bring it back to the pan. Mix it with the remaining juices and heat it up again.
Serve on the toasted bread slices and sprinkle with fresh parsley.

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